Yord
Yord
Yord Literatuur
Boekverslag maken? Informatie nodig voor je literatuurdossier? Yord biedt alles wat je wil weten over literatuur. Talloze recensies, informatie over dichters, schrijvers, poëzie en proza. Zoek op auteur of in een van de dossiers.
 
 
 
Zoeken op auteur
 
Dossiers
 
 
 
arrowYord literatuur
Literair lexicon

Literaire teksten

Links

Zoeken
Literatuur inzicht
 

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 

Phillips, Michael, Judith Pella

Raadsels in Stonewycke

Ook het zesde en laatste deel van de Stonewycke Saga zit boordevol spanning: afspraken in de nacht, sluiptochten door een donker kasteel, pogingen tot moord, complotten, raadsels en romantiek. Michael Phillips en Judith Pella hebben bij het schrijven van "Schatten van Stonewycke" opnieuw alle technieken uit de kast gehaald om liefhebbers van Amerikaanse fictie te boeien.

Recensie van Schatten van Stonewycke

Het boerenmeisje en de prins

Het boerenmeisje Anna Yevnovna Burenin is nog altijd in dienst van de adellijke familie Fedorcenko. En de geheime liefde tussen haar en prins Sergei Fedorcenko is inniger dan ooit. De twee worden echter opnieuw van elkaar gescheiden. Zo staan de zaken in het derde deel van De Russen: "De maalstroom van de overwinning".

Recensie van De maalstroom van de overwinning

Schatgraven op Stonewycke

Michael Phillips en Judith Pella zijn met het vierde deel van hun Stonewycke Saga in de twintigste eeuw beland. De auteurs halen nu Allison MacNeil als hoofdpersoon voor het voetlicht. Zij is de achterkleindochter van Ian en Maggie, die de helden van deel 1 en 2 waren, en die overigens nog altijd op kasteel Stonewycke wonen.

Recensie van Vreemdeling op Stonewycke

Rijk en arm in Rusland

"Anna Burenin verlaat haar familie en het kleine boerendorp Katyk om in St. Petersburg te gaan werken in het paleis van de prinselijke familie Fredorcenko". Op dat thema borduren Michael Phillips en Judith Pella voort in hun nieuwe romans "De macht en het moederland" en "Het verscheurde rijk".

Recensie van De macht en het moederland en Het verscheurde rijk

Hereniging op Stonewycke

Deel 3 van de Stonewycke Saga is in Nederland gearriveerd. Daarmee is de serie van Michael Phillips en Judith Pella compleet én hebben Maggie en Ian elkaar teruggevonden, zij het maar liefst vijftig jaar na hun dramatische scheiding.

Recensie van Vrouwe van Stonewycke

Stonewycke

Margaret Duncan woont op het monumentale, Schotse landgoed Stonewycke. Haar vader probeert haar uit te huwelijken aan een onuitstaanbare jongeheer, maar Margaret heeft haar hart al aan een ander verloren. Ondertussen zoekt de kandidaat die haar vader voor haar op het oog heeft -samen met een onguur type- naar een schat. Margaret trouwt met haar geliefde Ian en de onsympathieke George wordt vermoord.

Recensie van Erfgename van Stonewycke

Een mes in de nacht in Stonewycke Saga

Vier meer of minder bekende schrijfsters zoeken (opnieuw) via een familieroman hun weg naar het publiek. Wie alleen leest om zich te ontspannen of de tijd te verdrijven, zal met dit genre uit de voeten kunnen. Op één boek na.

Recensie van Vlucht uit Stonewycke