Yord
Yord
Yord Literatuur
Boekverslag maken? Informatie nodig voor je literatuurdossier? Yord biedt alles wat je wil weten over literatuur. Talloze recensies, informatie over dichters, schrijvers, poëzie en proza. Zoek op auteur of in een van de dossiers.
 
 
 
Zoeken op auteur
 
Dossiers
 
 
 
arrowYord literatuur
Literair lexicon

Literaire teksten

Links

Zoeken
Literatuur inzicht
 

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 

L

LaHaye, Beverly, Terri Blackstock

Feest voor de verloren zoon

"Ik veroordeel u tot een jaar in het River Ranch Centrum voor Jeugddelinquenten." Cathy Flaherty's wereld stort in als ze hoort welke straf haar vijftienjarige zoon Mark krijgt. "Een tijd om lief te hebben" is het vervolg op "Een geschenk uit de hemel" en "Een milde regen". Beverly LaHaye en Terri Blackstock beschrijven ook in dit derde deel de belevenissen en problemen van vier vriendinnen.

Recensie van Een tijd om lief te hebben

De zegen van een gehandicapt dochtertje

In de roman "Een milde regen" beschrijven Beverly LaHaye en Terri Blackstock de moeilijkheden van vier vriendinnen. Het opschrift voorin het boek speelt daarbij een grote rol. "Voor Stephen, Beverly's lieve kleinzoon, die de familie leerde dat het syndroom van Down eerder een zegen dan een kruis betekent".

Recensie van Een milde regen

Vier huizen met elk een kruis

Ieder huis zijn kruis. Dat is de werkelijkheid in de vier huizen op een plein ergens in de Verenigde Staten. Als één gezin onder het kruis dreigt te bezwijken, komt de buurt in actie. Nood verbroedert, zo laten Beverly LaHaye en Terri Blackstock in hun nieuwe roman "Een geschenk uit de hemel" zien.

Recensie van Een geschenk uit de hemel