Yord
Yord
Yord Literatuur
Boekverslag maken? Informatie nodig voor je literatuurdossier? Yord biedt alles wat je wil weten over literatuur. Talloze recensies, informatie over dichters, schrijvers, poëzie en proza. Zoek op auteur of in een van de dossiers.
 
 
 
Zoeken op auteur
 
Dossiers
 
 
 
arrowYord literatuur
Literair lexicon

Literaire teksten

Links

Zoeken
Literatuur inzicht
 

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 

H

Henderson, Dee

Zoeken naar de waarheid over dood en leven

In steeds grotere hoeveelheden rollen ze van de drukpersen: christelijke thrillers uit Amerika. Een van de auteurs in dat genre is Dee Henderson. Ze is bezig met een serie over de O'Malleys, jonge mensen die samen in een weeshuis opgroeiden en later de familienaam O'Malley aannemen. Het jongste deel op de Nederlandse markt heet "De Waarheidszoeker". Een verhaal over opbloeiende liefde en blokkerende geheimen, over dood en leven met een diepere betekenis.

Recensie van De Waarheidszoeker

Onderhandelen met gijzelaars

"De Bemiddelaar" van Dee Henderson is het eerste deel in de O'Malley-serie. Deze serie gaat over zeven jonge mensen die met elkaar in een weeshuis zijn opgegroeid en elkaar als familie hebben aangenomen onder de naam O'Malley. Kate, de hoofdpersoon uit dit boek, is één van hen. Als onderhandelaar bij de politie onderhoudt zij bij gijzelingen de contacten met de gijzelnemers om bloedvergieten te voorkomen.

Recensie van De bemiddelaar