Yord
Yord
Yord Literatuur
Boekverslag maken? Informatie nodig voor je literatuurdossier? Yord biedt alles wat je wil weten over literatuur. Talloze recensies, informatie over dichters, schrijvers, poëzie en proza. Zoek op auteur of in een van de dossiers.
 
 
 
Zoeken op auteur
 
Dossiers
 
 
 
arrowYord literatuur
Literair lexicon

Literaire teksten

Links

Zoeken
Literatuur inzicht
 

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 

V

Verhagen, Leida

Gevolgen van een auto-ongeluk

Leida Verhagen brengt met "Brekend glas" haar veertiende roman op de markt. In dit boek uit de Spiegelserie speelt Eline Rosenberg de hoofdrol. Op veertienjarige leeftijd kwamen bij een auto-ongeluk zowel haar beide ouders als haar broertje om het leven. Aan de veroorzaker van het drama kan ze slechts met haatgevoelens denken. Maar alles komt goed. Op de laatste bladzij treedt ze met hem in het huwelijk.

Recensie van Brekend glas

Nasleep van ongeluk

Leida Verhagen brengt met "Brekend glas" haar veertiende roman op de markt. In dit boek uit de Spiegelserie speelt Eline Rosenberg de hoofdrol. Op veertienjarige leeftijd kwamen bij een auto-ongeluk zowel haar beide ouders als haar broertje om het leven. Aan de veroorzaker van het drama kan ze slechts denken met haatgevoelens. Maar alles komt goed. Op de laatste bladzij treden ze met elkaar in het huwelijk.

Recensie van Brekend glas